Studievejledning

BLIV ELEV

HANDELSUDDANNELSEN


Bliv bindeleddet mellem virksomheder, når der skal handles business to business.

Med en handelsuddannelse skal du have sans for planlægning, koordinering og gode evner til at kommunikere. Du får viden om blandt andet forretningsforståelse, kundekommunikation og samarbejde, og kan være med i hele salgsprocessen, for at sikre virksomheden den bedste indtjening og overskud. Du kan på handelsuddannelsen vælge mellem følgende specialer:

Handelsassistent (salg): Salg handler om at planlægge og foretage salg og markedsføring af varer og/eller serviceydelser til andre virksomheder.

Indkøbsassistent: Indkøb handler om at planlægge og foretage indkøb af varer, der enten skal indgå i virksomhedens produktion, eller videresælges til fabrikker, andre virksomheder og til detailhandlen.

Logistikassistent: Logistik handler om at levere de ydelser, som tilfører kunderne værdi, og som fastsætter værdiens betydning for virksomhedens økonomi. Læs mere Når du er færdig med dit grundforløb, skal du videre på hovedforløbet, som veksler mellem at være ude i lære og på kortere skoleophold. Vi udbyder kun grundforløbet – hovedforløbet tages på anden skole.

Vi udbyder kun grundforløbet – hovedforløbet tages på anden skole. 

Hvis du kommer direkte fra 9. eller 10. klasse, eller har afsluttet grundskolen for ét år siden og ønsker at starte på detailuddannelsen, skal du først starte på grundforløb 1 – business

Når du er færdig med dit grundforløb, skal du videre på hovedforløbet, som veksler mellem at være ude i lære og på kortere skoleophold. 

Sådan er en erhvervsuddannelse opbygget
Her kan du se en illustration over uddannelsesforløbet på en erhvervsuddannelse.

Du kan læse om uddannelsens varighed på ug.dk.

Vi har opstart på handelsuddannelsen to gange årligt i januar og august. Se opstartsdatoer her. Du tilmelder dig uddannelsen på optagelse.dk.

Afdelinger

NEG Afd. Holbæk
NEG Allikelund

Med handelsuddannelsen kan du gå ud og finde et job i en bred vifte af handelsvirksomheder, ligesom du også kan vælge at starte din egen virksomhed. Du kan derfor få job i et hav af forskellige brancher.

Der kan også være særlige muligheder, om du vælger det ene eller anden speciale.

Vil du læse videre, er det også muligt ved enkeltfagssupplering eller du kan vælge at tage uddannelsen med eux. Typisk læser elever med en handelsuddannelse videre til designteknolog, handelsøkonom, logistikøkonom eller serviceøkonom eller tager en professionsbachelor i f.eks. finans.

Uddannelsen kan tages som Ny Mesterlære, hvor du starter på uddannelsen i lære hos en mester/virksomhed. Du lærer direkte i virksomheden og får skræddersyet teori på skolen. Perfekt for dig, der vil i gang hurtigt og effektivt. Kontakt vores studievejledning for nærmere info.

KALENDER 2024

Vi har samlet alt om skolens opstart og aktiviteter her

ET FÆLLESSKAB MED PLADS TIL DIG

HAR DU BRUG FOR HJÆLP VIDERE I DINE OVERVEJELSER?

DU KAN ALTID KONTAKTE VORES STUDIEVEJLEDER

Har du brug for hjælp og vejledning i forhold til din erhvervsuddannelse eller dit uddannelsesvalg, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledning.

Slide

FUN FACTS

76%

VED HVAD DE

VIL EFTER

UDDANNELSEN

To elever fra NEG sidder i en sofa. Den ene dreng har en telefon i hånden. Begge drenge kigger ind i kameraet.
Slide
Portræt foto af en elev fra NEG.

FUN FACTS

46%
ER VILDE
MED

ØKONOMI

Slide

FUN FACTS

56% VED

HVAD EN

MOMENT-
NØGLE ER

En lærer fra NEG er ved at undervise en elev. De står ved en bil med åben kølerhjelm, og kigger på en computerskærm.
Slide
To elever fra NEG står i værkstedet iført arbejdstøj.

FUN FACTS

67% ER
VILDE MED

VÆRKSTEDS-
ARBEJDE

previous arrow
next arrow
New Client Special Offer

20% Off

Aenean leo ligulaconsequat vitae, eleifend acer neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, tempus.