Studievejledning

BLIV ELEV

EUX

GrundFOrløb 1

Står du lige efter 9. eller 10. klasse og ønsker en kombination af en erhvervsuddannelse og gymnasiefag? Så er EUX Grundforløb 1 hos os det perfekte valg for dig.

På bare 20 uger får du en solid introduktion til de erhvervsuddannelser, der falder inden for din valgte fagretning.

Med EUX får du det bedste fra to verdener – du bliver både faglært og student. Dette åbner en verden af muligheder for videre uddannelse eller direkte adgang til arbejdsmarkedet. Hos os kan du vælge mellem tre spændende EUX Grundforløb 1-fagretninger:

Denne fagretning er for dig, der vil løse diverse opgaver som salg, kundebetjening, idé og konceptudvikling, web-design og E-handel. Du kommer til at arbejde kreativt og innovativt med planlægningen og tilrettelæggelse af eksempelvis en messe eller andre typer events. Du kommer også til at arbejde med fag som dansk, matematik, engelsk, samfundsfag, IT, erhvervsøkonomi, organisation og afsætning.

Denne fagretning giver dig en god baggrund for valg af uddannelsesretning: EUX Detail, EUX Handel, Finans- eller Kontoruddannelsen.

Afdeling: NEG i Holbæk og NEG Allikelund.

EUX teknisk er for dig, der gerne vil have en teknisk erhvervsuddannelse, men samtidig også tage en gymnasieuddannelse. Du bliver både en dygtig håndværker, og får med din gymnasieuddannelse mulighed for at tage en videregående uddannelse.

Denne fagretning giver dig en god baggrund for valg af uddannelsesretning: EUX Tømrer, EUX Murer, EUX Elektriker, EUX Struktør, EUX Smed, EUX Personvognsmekaniker og EUX Bygningsmaler.

Afdeling: NEG i Holbæk

På denne fagretning får du erfaring i at arbejde med håndværk inden for proces og teknik, hvor du får viden, om hvad der foregår i en proces virksomhed eller på et værksted. Derudover kommer du til at bruge forskellige styrings- og planlægningsværktøjer, som skaber overblik i arbejdet og gør det mere effektivt. Du kommer til at arbejde kreativt og innovativt med projektering og design, planlægning og udførelse af processer og konstruktion. Du kommer også til at arbejde med fag som dansk, matematik, engelsk, samfundsfag, fysik og teknologi.

Denne fagretning giver dig en god baggrund for valg af uddannelsesretning: EUX procesoperatør, EUX elektriker, EUX industritekniker, EUX mekaniker, EUX murer, EUX tømrer, EUX smed, EUX struktør.

Afdeling: NEG Processkolen

Vi har opstart på EUX Grundforløb 1 i august. Se opstartsdato her. Du tilmelder dig på optagelse.dk.

Bemærk… 
– Du kan kun starte på grundforløb 1 én gang. 
– Hvis du har en læreplads, kan du starte direkte på grundforløb 2.

KALENDER 2024

Vi har samlet alt om skolens opstart og aktiviteter her

ET FÆLLESSKAB MED PLADS TIL DIG

HAR DU BRUG FOR HJÆLP VIDERE I DINE OVERVEJELSER?

DU KAN ALTID KONTAKTE VORES STUDIEVEJLEDER

Har du brug for hjælp og vejledning i forhold til din erhvervsuddannelse eller dit uddannelsesvalg, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledning.

Slide

FUN FACTS

76%

VED HVAD DE

VIL EFTER

UDDANNELSEN

To elever fra NEG sidder i en sofa. Den ene dreng har en telefon i hånden. Begge drenge kigger ind i kameraet.
Slide
Portræt foto af en elev fra NEG.

FUN FACTS

46%
ER VILDE
MED

ØKONOMI

Slide

FUN FACTS

56% VED

HVAD EN

MOMENT-
NØGLE ER

En lærer fra NEG er ved at undervise en elev. De står ved en bil med åben kølerhjelm, og kigger på en computerskærm.
Slide
To elever fra NEG står i værkstedet iført arbejdstøj.

FUN FACTS

67% ER
VILDE MED

VÆRKSTEDS-
ARBEJDE

previous arrow
next arrow
New Client Special Offer

20% Off

Aenean leo ligulaconsequat vitae, eleifend acer neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, tempus.