Studievejledning

BLIV ELEV

EUX TEKNISK GF2

Vil du være både fagligt og bogligt stærk – og måske endda læse videre? Med EUX teknisk får du svendebrev og bliver student i én og samme uddannelse.

På NEG kan du vælge mellem nedenstående erhvervsuddannelser med EUX:

Med eux uddannelse som anlægs- og bygningsstruktør får du både en gymnasial uddannelse og en erhvervsuddannelse. Det betyder, at du både arbejder på værkstedet og har gymnasiale fag. I løbet af en typisk uge har du 2-3 dage med gymnasiefag og 2-3 dage med struktørfaglig undervisning på værkstedet.

Når du er færdig med din eux uddannelse har du mulighed for at gå ud og arbejde som struktør på lige vilkår med andre struktører eller du kan vælge at læse videre på de videregående uddannelser.

Afdeling:
NEG Holbæk

Med eux bygningsmaleruddannelsen får du både en gymnasial uddannelse og en erhvervsuddannelse. Det betyder, at du både arbejder på værkstedet og har gymnasiale fag. I løbet af en typisk uge har du 2-3 dage med gymnasiefag og 2-3 dage med malerfaglig undervisning på værkstedet.

Når du er færdig med din eux bygningsmaleruddannelse har du mulighed for at gå ud og arbejde som maler på lige vilkår med andre malere eller du kan vælge at læse videre på de videregående uddannelser.

Vær opmærksom på at vi på NEG kun udbyder grundforløb 1 og 2 på eux bygningsmaler. Hovedforløbet skal tages på anden skole.

Afdeling: 
NEG Afd. Holbæk

Med EUX elektrikeruddannelsen får du både en gymnasial uddannelse og en erhvervsuddannelse. Det betyder, at du både arbejder på værkstedet og har gymnasiale fag. I løbet af en typisk uge har du 2-3 dage med gymnasiefag og 2-3 dage med elektrikerfaglig undervisning på værkstedet.

Når du er færdig med din EUX elektrikeruddannelse har du mulighed for at gå ud og arbejde som elektriker på lige vilkår med andre elektrikere eller du kan vælge at læse videre på de videregående uddannelser.

Afdeling:
Vi udbyder grundforløb 2 til elektrikeruddannelsen i både Holbæk og Kalundborg – hovedforløbet tages kun i Holbæk.

Med uddannelsen til eux industritekniker får du både en gymnasial uddannelse og en erhvervsuddannelse. Det betyder, at du både arbejder på værkstedet og har gymnasiale fag. I løbet af en typisk uge har du 2-3 dage med gymnasiefag og 2-3 dage med undervisning i industriteknik på værkstedet.

Når du er færdig med din eux industriteknikkeruddannelse har du mulighed for at gå ud og arbejde som industritekniker på lige vilkår med andre industriteknikere eller du kan vælge at læse videre på de videregående uddannelser.

Vær opmærksom på, at du kun kan læse grundforløb 1 og 2 som eux industritekniker på NEG. Hovedforløbet tages på anden skole.

Afdeling
EUC afd. Holbæk

Med eux mureruddannelsen får du både en gymnasial uddannelse og en erhvervsuddannelse. Det betyder, at du både arbejder på værkstedet og har gymnasiale fag. I løbet af en typisk uge har du 2-3 dage med gymnasiefag og 2-3 dage med murerfaglig undervisning på værkstedet.

Når du er færdig med din eux mureruddannelse har du mulighed for at gå ud og arbejde som murer på lige vilkår med andre murer eller du kan vælge at læse videre på de videregående uddannelser.

Afdeling:
NEG Afd. Holbæk

Med eux personvognsmekanikeruddannelsen får du både en gymnasial uddannelse og en erhvervsuddannelse. Det betyder, at du både arbejder på værkstedet og har gymnasiale fag. I løbet af en typisk uge har du 2-3 dage med gymnasiefag og 2-3 dage med mekanikerfaglig undervisning på værkstedet.

Når du er færdig med din eux mekanikeruddannelse har du mulighed for at gå ud og arbejde som mekaniker på lige vilkår med andre mekanikere eller du kan vælge at læse videre på de videregående uddannelser.

Vær opmærksom på, at du kun kan læse grundforløb 1 og 2 som eux mekaniker på NEG Hovedforløbet tages på anden skole.

Afdeling:
NEG afd. Holbæk

Med uddannelse som eux procesoperatør får du både en gymnasial uddannelse og en erhvervsuddannelse. Det betyder, at du både får undervisning i alt hvad der har med procesoperatøruddannelsen at gøre samt har gymnasiale fag. I løbet af en typisk uge har du 2-3 dage med gymnasiefag og 2-3 dage med procesfaglig undervisning i proceshallen.

Som procesoperatør arbejder du med produktion inden for procesindustrien. Det kan f.eks. være på fabrikker, der producerer fødevarer, medicin eller kemikalier. Du lærer at styre og vedligeholde de forskellige produktionsanlæg, der som regel er computerstyrede. Du skal også have en lyst til at lære om de kemiske processer i produktionen.

Når du er færdig med din uddannelse som eux procesoperatør har du mulighed for at gå ud og arbejde som procesoperatør på lige vilkår med andre procesoperatører eller du kan vælge at læse videre på de videregående uddannelser.

Afdeling
Processkolen

Med eux smedeuddannelsen får du både en gymnasial uddannelse og en erhvervsuddannelse. Det betyder, at du både arbejder på værkstedet og har gymnasiale fag. I løbet af en typisk uge har du 2-3 dage med gymnasiefag og 2-3 dage med smedefaglig undervisning på værkstedet.

Når du er færdig med din eux smedeuddannelse har du mulighed for at gå ud og arbejde som smed på lige vilkår med andre smede eller du kan vælge at læse videre på de videregående uddannelser.

Vær opmærksom på, at du kun kan læse grundforløb 1 og 2 som eux smed på NEG Hovedforløbet tages på anden skole.

Afdeling:
NEG afd. Holbæk

Med eux tømreruddannelsen får du både en gymnasial uddannelse og en erhvervsuddannelse. Det betyder, at du både arbejder på værkstedet og har gymnasiale fag. I løbet af en typisk uge har du 2-3 dage med gymnasiefag og 2-3 dage med tømrerfaglig undervisning på værkstedet.

Når du er færdig med din eux tømreruddannelse har du mulighed for at gå ud og arbejde som tømrer på lige vilkår med andre tømrer eller du kan vælge at læse videre på de videregående uddannelser.

Afdelinger:
NEG Afd. Holbæk
Campus Odsherred Afd. Fårevejle
Processkolen 

Med eux uddannelsen til værktøjsmager får du både en gymnasial uddannelse og en erhvervsuddannelse. Det betyder, at du både arbejder på værkstedet og har gymnasiale fag. I løbet af en typisk uge har du 2-3 dage med gymnasiefag og 2-3 dage med undervisning på værkstedet.

Når du er færdig med din eux værktøjsmageruddannelse har du mulighed for at gå ud og arbejde som værktøjsmager på lige vilkår med andre værktøjsmager eller du kan vælge at læse videre på de videregående uddannelser.

Vær opmærksom på, at du kun kan læse grundforløb 1 og 2 som eux værktøjsmager på NEG. Hovedforløbet tages på anden skole.

Afdelinger:
NEG Afd. Holbæk

På EUX teknisk går du i skole det første år, og skifter mellem din erhvervsuddannelse og gymnasiefag. Dette er det såkaldte grundforløb. Herefter fortsætter du på dit hovedforløb, der er en kombination af praktik, undervisning på din erhvervsuddannelse og i dine gymnasiefag.

Når du har afsluttet EUX Teknisk, er du både udlært og står med gymnasiale kvalifikationer, der giver dig samme adgang til at læse videre som de øvrige studenter.

Efter uddannelsen kan du vælge at tage en videregående uddannelse til fx ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør og meget andet. På mange videregående uddannelser er mennesker med en håndværkerbaggrund eftertragtede, fordi de allerede har en god forståelse for faget.

Vi har opstart på grundforløb 2 på vores tekniske erhvervsuddannelser i januar. Se opstartsdato her. Du tilmelder dig på optagelse.dk.

 

Fra 9. eller 10. klasses afgangsprøve:

  • 02 i dansk + matematik
    eller
  • En læreplads


Er det mere end ét år siden, at du afsluttede
9. eller 10. klasse og vil starte direkte på
din ønskede EUX uddannelse, skal du
kunne dokumentere, at du har gennemført:

  • Dansk C-niveau
  • Engelsk C-niveau
  • Samfundsfag C-niveau

Du kan læse om uddannelsens varighed på ug.dk

vigtige link:

KALENDER 2024

Vi har samlet alt om skolens opstart og aktiviteter her

ET FÆLLESSKAB MED PLADS TIL DIG

HAR DU BRUG FOR HJÆLP VIDERE I DINE OVERVEJELSER?

DU KAN ALTID KONTAKTE VORES STUDIEVEJLEDER

Har du brug for hjælp og vejledning i forhold til din erhvervsuddannelse eller dit uddannelsesvalg, er du altid velkommen til at kontakte vores studievejledning.

Slide
To elever fra NEG står i værkstedet iført arbejdstøj.

FUN FACTS

67%
ER
VILDE MED

VÆRKSTEDS-
ARBEJDE

Slide

FUN FACTS

56% VED

HVAD EN

MOMENT-
NØGLE

ER

En lærer fra NEG er ved at undervise en elev. De står ved en bil med åben kølerhjelm, og kigger på en computerskærm.
Slide

FUN FACTS

76%

VED HVAD DE

VIL EFTER

UDDANNELSEN

To elever fra NEG sidder i en sofa. Den ene dreng har en telefon i hånden. Begge drenge kigger ind i kameraet.
Slide
Portræt foto af en elev fra NEG.

FUN FACTS

46%
ER VILDE
MED

ØKONOMI

previous arrow
next arrow
New Client Special Offer

20% Off

Aenean leo ligulaconsequat vitae, eleifend acer neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, tempus.